IT-leasing, de manier om uw infrastructuur up-to-date te houden

Bedrijven moeten vaak de aankoop van nieuwe apparatuur uitstellen, vanwege de hoge kostprijs. Echter het financieren in de IT-infrastructuur voor het welzijn van het personeel en om te voldoen aan de behoeften van de klanten is noodzakelijk.

Daarom wordt het steeds duidelijker dat leasing een doeltreffende oplossing is voor bedrijven met een beperkt budget. Het geeft een spreiding van de kosten, waardoor het effect op de cashflow minder intensief is.
Ontdek hieronder meer over de voordelen van IT-leasing voor bedrijven.

Franne ICT informatica diensten aanbod Limburg België WiFi Printers Firewall Server Netwerk Telewerkoplossingen Leasing Hardware Google Workspace Migratie on-premise cloud website back-up webapps web apps webapplicaties marketing cybersecurity licentiebeheer sociale media dns it-leasing

1. Geoptimaliseerde cashflow

Dankzij een IT-leasing kunnen bedrijven die nodige apparatuur kopen en hun cashflow gemakkelijk beheren. In plaats van de apparatuur te kopen, kan het bedrijf deze leasen voor een bepaaldetermijn, meestal tussen twee en vijf jaar. Aan het einde van de leaseperiode kan het bedrijf de apparatuur kopen tegen een vooraf vastgestelde prijs of nieuwe apparatuur aanwerven via de vertrouwde leasingpartner.

Bovendien kan geld dat nodig zou zijn voor de aanschaf van nieuwe IT-apparatuur gebruikt worden voor andere belangrijke behoeften, zoals nieuwe productontwikkeling, marketing of opleiding van personeel.

2. Een bekende maandelijkse betaling dankzij IT-leasing

IT-leasing voor bedrijven biedt vaste maandelijkse betalingen, waardoor het budget gemakkelijker te plannen is. Dit komt omdat de betalingen vooraf worden bepaald en niet variabel zijn.

Bovendien biedt IT-leasing vaak lagere rentevoeten dan traditionele leningen voor de financiering.

Kortom, Franne is uw partner in de aankoop van IT benodigdheden, door middel van de IT-leasing!

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.